Ricette
IL NOSTRO BLOG :
ricettedelsalento.style.it
Il Salento
Percorsi del Salento
Breve Storia del Salento
Lecce
Luoghi di interesse Architettonico
Luoghi di interesse Naturalistico
Luoghi di interesse Archeologico
Vacanze nel Salento
Gallipoli
Otranto
Santa Maria di Leuca
Porto Cesareo
Le tradizioni
Tradizioni musicali del Salento
Festival Salentini
Premi del Salento
Fiere del Salento
Tradizioni del Salento
Le foto
Foto del Salento
La pubblicità ed i links
Pubblicità
Links consigliati
Scambio Links
La cucina
Ricette Salentine di Antipasti
Ricette Salentine di Primi
Ricette Salentine di Secondi di Carne
Ricette Salentine di Secondi di Pesce
Ricette Salentine di Contorni
Ricette Salentine di Dolci
Recipes from Salento
Storia del Vino
Vini del Salento
Liquori
Altre ricette
Ricette d'Italia
Italian Recipes
Ingredients:
Tuna
Garlic
Red pepper
Parsley
Sauce
Prepare tomato sauces.
In a pan put some olive oil, (based on the fish amount that we want to cook), garlic, red pepper. When oil is very hot put slices of tuna and roll them to high fire for 3 or 4 minutes.
After 3 or 4 minutes reduce fire, put tomato sauce and leave to cook to slow fire for 1 hour.
Cook macaroni until to half cooking, after take macaroni and put them in the sauces with the fish and end to cook it. Turn off gas 5 minutes before the definitive cooking, scatter a little minced parsley on the macaroni, always covered with lid.
Leave to settle your macaroni for 5 minutes.
Good appetite!